facebook facebook
Agenda
<Tornar

Cicle de conferències sobre gastronomia: Observatori de l'Alimentació
Dia: 12/04/2019
Hora: 19.30
Lloc: Sala d'actes del CERAP

Margalida Mulet Pascual, doctora en Antropologia i membre de l'ODELA (Observatori de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona), pronunciarà la conferència «Com donar valor afegit als productors agroalimentaris? Creació d'unes rutes gastronòmiques MEDFEST», divendres 12 d'abril, a les 19.30 h. La conferència s'inscriu en el cicle de conferències sobre gastronomia i alimentació, que organitza la Secció de Gastronomia del CERAP.

L'Observatori de l'Alimentació (ODELA) és un grup de recerca consolidat vinculat al Departament d'Antropologia Social de la Universitat de Barcelona interessat en la gestió del coneixement sobre l'alimentació i la salut. Està integrat per un equip d'investigadors i investigadores qualificades de diferents especialitats (antropologia, comunicació, economia, estadística, història, lingüística, nutrició i sociologia), i majoritàriament relacionades amb les universitats catalanes i entitats socials amb seu a Barcelona. Té una àmplia experiència en l'estudi de les pràctiques i actituds alimentàries en qualsevol de les fases de la cadena agro-alimentària (producció, distribució, consum) i està al servei dels actors de la vida econòmica i social. Des de la seva constitució ha desenvolupat i difós estudis sobre les maneres de vida, opinions, percepcions, aspiracions, actituds i pràctiques de consum, utilitzant les metodologies de recerca més avançades (qualitatives, quantitatives, etnografia real i virtual).

Margalida Mulet Pascual es doctora en Antropologia Social. Actualment treballa a l'ODELA (Observatori de l'Alimentació) de la Universitat de Barcelona com a coordinadora del projecte europeu «MEDFEST-MED Culinary heritage experiences: how to create sustainable tourist destinations». Dins aquest projecte treballa directament amb productors agroalimentaris de l'Alt Urgell en la creació d'unes rutes gastronòmiques que enxarxen paisatge, cultura i gastronomia local.



Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi