facebook facebook
Agenda
<Tornar

Concert de cant gregorià i polifonia, a càrrec del Cors Arsmusica i Schola Gregoriana Ut Mi Fa
Dia: 27/04/2019
Hora: 20.30
Lloc: Ermita de Sant Antoni

El CERAP organitza un concert, dissabte 27 d'abril, a les 20.30 h a l'ermita de Sant Antoni, de cant gregorià i polifonia, que interpretaran el Cors Arsmusica i l'Schola Gregoriana Ut Mi Fa sota la direcció de David Molina. La interpretació a l'orgue anirà a càrrec de Josep Mateu.

La polifonia, com també la música de tot l’àmbit de la civilització occidental, ha rebut una influència notable de l’anomenat cant gregorià o cant pla. Girs melòdics, elements modals i cèl·lules rítmiques es troben repartits en una quantitat important de cançons populars. 

En aquest concert es tractarà de veure aquesta influència o relació a través de l’alternança de les melodies gregorianes i les diferents versions polifòniques.
Es farà amb dos cors, un grup de cant gregorià ens oferirà la melodia gregoriana i enllaçat a continuació el cor mixt oferirem una peça polifònica inspirada en la melodia gregoriana presentada prèviament.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi