facebook facebook
Agenda
<Tornar

Inauguració de «Simbiosi. Exposició col·lectiva d'il·lustradors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre»
Dia: 01/03/2019
Hora: 19.30 h
Lloc: Sala d'exposicions del CERAP

La Secció d'Art del CERAP inaugura l'1 de març, a les 19.30 h, «Simbiosi. Exposició col·lectiva d'il·lustradors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre». Un total de 30 professionals es reuniran per exposar sota un tema comú: la simbiosi. Des de diferents tècniques i estils que van des de la il·lustració científica fins a la conceptual, els participants demostraran les possibilitats comunicatives de la seva disciplina.

Actualment, molts il·lustradors viuen i treballen a la província de Tarragona i molts s’han format a les escoles d’art i disseny de la demarcació. Un cop donen el salt al món professional, però, tenen poques oportunitats de fer visible la seva obra en el seu context, i sovint han de buscar oportunitats fora de la província. L’objectiu de l’exposició no és només contribuir a donar visibilitat a aquests professionals, sinó també reivindicar el talent que tenim a les nostres comarques.

La inauguració de l’exposició es farà el dia 1 de març es podrà visitar durant tot el mes. Durant l’acte inaugural es realitzarà un mural conjunt entre tots els participants i compta amb el patrocini de Vermuts Miró i la Cooperativa Agrícola de Riudoms. Els il·lustradors participants són: Alba Domingo, Ana Serret, Anduluplandu, Armand, Arnau Casanoves, Berta Artigal, Clarisa Starling, Dawnoi Martí, Edu Polo, Eliot Borràs, Ferran Orta, Gerard Martin, Henry Knight, Hernan en H, Ignasi Blanch, Julio Aliau, Laia Ferraté, Laie Toldrà, Manuel Moranta, Namibia Coronado, Octavi Torné, Pep Serra, Sara Porras, Silvia Iglesias, Tamara Huete, Tati Ayala, Thais G. de Alberdi, Toni Térmens i Txomin Medrano.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi