facebook facebook
Agenda
<Tornar

CICLE DE CINEMA: HISTÒRIES D'ESTIU - "El verdugo", de Luis García Berlanga
Dia: 06/09/2012
Hora: 22:00
Lloc: Terrat o Sala d'actes CERAP, segons el temps

Torna el cinema al CERAP amb el cicle de setembre "Històries d'estiu". Aquest dijous 6 de setembre amb El verdugo de Luis García Berlanga (1963, Espanya)

SINOPSIS

Amadeo, el botxí de l'Audiència de Madrid, coneix José Luis, un empleat de pompes fúnebres que va a recollir el cadàver del pres que Amadeo acaba d'executar. José Luis no troba xicota, perquè totes les noies en fugen quan s'assabenten que treballa en una funerària. La filla de Amadeo, Carmen, tampoc troba xicot, ja que tots els seus pretendents desapareixen quan saben que el seu pare és botxí.

Carmen es queda embarassada per enxampar José Luis. El patronat de l'habitatge ha de concedir un pis a Amadeo per la seva condició de funcionari, però el perd perquè en el moment del lliurament ja estarà jubilat. Carmen i el seu pare entabanen José Luis perquè accepti el càrrec de botxí i poder així conservar l'habitatge, i li asseguren que no haurà de matar ningú.

Quan arriba una ordre d'execució, José Luis, horroritzat, vol dimitir encara que això signifiqui perdre el pis, i novament Amadeo i Carmen l'enreden perquè esperi fins a l'últim moment, ja que el reu està malalt i es pot morir per ell mateix

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi