facebook facebook
Agenda
<Tornar

Cicle de conferències sobre gastronomia: Eduard Boada
Dia: 20/03/2019
Hora: 19.30
Lloc: CERAP

Eduard Boada Pascual, propietari del bar Can Boada de Tarragona, pronunciarà la conferència «De les "cues de galls" -cock's tai- als entrepans», dimecres 20 de març a les 19.30 h, al CERAP, dins el cicle sobre gastronomia i alimentació, que organitza la Secció de Gastronomia de l'entitat.

Casa Boada (popularment anomenat com Can Boada) era un bar de Tarragona (ha tancat fa unes setmanes) típicament conegut per la seva especialitat en entrepans. Can Boada, a diferència de la majoria de bars de la zona, oferia una experiència de slow food no orientada estrictament al negoci econòmic, sinó a la degustació d'una preparació acurada i detallista de l'entrepà. Eduard Boada fou conegut també per les seves creacions de còctels.



Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi