facebook facebook
Agenda
<Tornar

Presentació del llibre Cuina dels monestirs. Les cartoixes d'Escaladei i Montalegre
Dia: 23/04/2019
Hora: 19.00
Lloc: Espai Jove de Riudoms

La Secció de Gastronomia del CERAP organitza la presentació del llibre Cuina dels monestirs. Les cartoixes d'Escaladei i Montalegre, de Jordi Bages-Querol, dimarts 23 d'abril, a les 19.00 h, a l'Espai Jove de Riudoms.

En el llibre, es pot conèixer les particularitats de l’alimentació cartoixana de la Catalunya de l’edat moderna i la cuina dels monestirs catalans del segle XVIII. El lector trobarà els elements de la cuina que han restat immutables i que formen part de la cuina tradicional catalana, així com, també, un receptari amb el conjunt de receptes que incorporen els dos llibres de cuina d’Escaladei i de Montalegre. 

Jordi Bages-Querol és doctor en Història i secretari de la Càtedra UNESCO d’Alimentació, Cultura i Desenvolupament. 



Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi