facebook facebook
Agenda
<Tornar

Inauguració de l'exposició «Obrim els ulls» de Francesc Mestre Pellicé
Dia: 03/05/2019
Hora: 20.00
Lloc: CERAP

Divendres 3 de maig, a les 20.00 h, la Secció d'Art del Cerap inaugura l'exposició «Obrim els ulls» de Francesc Mestre Pellicé. És la primera exposició de l'artista i la presenta sota el nom artístic Futerri Art. Després de 7 anys com a dissenyador gràfic es vol submergir en un món més artístic i personal, sense deixar de banda la seva professió.

Aquesta exposició vol posar èmfasi en dues vessants. En l'àmbit tècnic, vol unir diferents disciplines que l'artista ha après durant el seu bagatge com a dissenyador. El dibuix i la projecció audiovisual, entre altres. En l'àmbit conceptual, vol expressar una sensació: vivim amb els ulls tancats, condicionats pels estereotips i els estigmes socials, els quals tenim fortament arrelats, perseguint així la consciència col·lectiva i el respecte cap al planeta i els éssers que l'habitem.

Les obres estaran exposades durant el mes de maig, tot i que l'exposició té una part d'actuació en directe de l'artista, la qual es farà únicament el dia de la inauguració.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi