facebook facebook
Agenda
<Tornar

Marxa de torxes per la independència - En homenatge a tots aquells que han perdut la vida defensant les llibertats nacionals de Catalunya.
Dia: 10/09/2012
Hora: 23:30
Lloc: Escales de l'ermita de Sant Antoni

La Marxa de torxes és un acte d'àmbit nacional per reivindicar la independència del nostre poble. Enguany coincidint amb el XXè aniversari de la Colla de Diables i la creació del col·lectiu Riudoms per la Independència serà el primer any que es celebrarà al nostre poble. 

L'acte vol ser l'expressió popular i col·lectiva de la reivindicació nacional. A més, l'element del foc fa que sigui especialment pensat per fer-ho durant la nit de la vigilia, del 10 al 11, com a primer acte commemoratiu per celebrar la Diada nacional de Catalunya. Esperem que a partir d'ara poguem continuar-ho celebrant com un nou acte dins la programació d'actes en motiu de la nostra Diada.  
Us hi esperem a tots i totes!
Inici: 23:30 a les escales de Sant Antoni 
Recorregut: Av. Josep M. Sentís, Pl. Església, C/Gaudí i C/Major
Final: 00:00 davant al casa pairal dels germans Nebot 
Venda de torxes: durant tot el dia a la plaça de l'Església, i a partir de les 23h a Sant Antoni 

24:00h - OFRENA CONJUNTA i PARLAMENT UNITARI 
Davant de la casa pairal dels Germans Nebot, al Raval de Sant Francesc, ofrena conjunta de les entitats, partits polítics i Ajuntament. Lectura del manifest unitari. Per acabar cantada de l'himne ·Els Segadors"Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi