facebook facebook
Seccions
muntanya

SECCIÓ DE MUNTANYA

La nostra funció principal és difondre l'esperit excursionista i, com a membres de la FEEC, oferir un servei de tràmit de llicències federatives. Organitzem sortides col·lectives i de forma anual realitzem la Caminada de Resistència Riudoms_La Mola_Riudoms (inclosa a la CCCR) i la Caminada Nocturna Fira de l'Avellana Riudoms_La Mussara. També participem en les competicions del calendari de la FEEC.

Contacte: muntanya@cerap.cat


atletisme

SECCIÓ ATLETISME

Pretenem ser un complement a la Secció de Muntanya. Aquesta nova Secció està inscrita a la Federació Catalana d'Atletisme en les categories de Fons, Cross, i Promoció. Gràcies a la organització al nostre poble de la Mitja Marató i encoratjats per la bona acollida dels  molts/es atletes riudomencs, el CERAP dóna un pas endavant i posa a disposició del seu soci/a, i de tots aquells que ens vulguin acompanyar, aquesta nova iniciativa. Veniu a córrer amb nosaltres i ens divertirem junts practicant l'esport que més ens agrada.

Contacte: atletisme@cerap.cat


escacs

SECCIÓ D'ESCACS

Els membres amb llicència federativa participem en tornejos organitzats per la federació i altres clubs, a més d'organitzar periòdicament campionats locals i provincials, així com cursos d'iniciació o perfeccionament. Els dimarts a la tarda ens trobem per compartir estones i estratègies.

Contacte: escacs@cerap.cat


diables

COLLA DE DIABLES DE RIUDOMS

Dedicada a tothom a qui li agrada la gresca, la companyonia i, sobretot, el foc, hem recuperat una tradició històrica que data de 1861 i parla de Riudoms com a vila de dimonis, forces infernals i olors a sofre. El grup està integrat per una trentena de diables i una quinzena de tabalers, que ofereix espectacles de correfoc, tabals, malabars de foc, ràpels i pirotècnia. Organitzem anualment el Correfoc de la Festa Major de Sant Jaume i participem a correfocs arreu de Catalunya.

Contacte: colladediables@cerap.cat


 

SECCIÓ D'ART

Volem promoure tot tipus d'activitats, experiències manifestacions artístiques en el camp de l'art contemporani, la pintura, el dibuix, la fotografia i el cinema. Organitzem cicles d'exposicions, cursos, xerrades i visites a museus i galeries.

Contacte: art@cerap.cat


 

SECCIÓ DE CIÈNCIES NATURALS

Pretenem engegar una campanya d'activitats dirigides a conscienciar a la societat en la conservació dels ecosistemes locals i fer actuacions de divulgació ambiental, sobre l'agricultura ecològica i l'important paper d'aquesta en el pols social i econòmic, organitzant cursos d'iniciació al conreu biològic. Hem participat en la creació de l'ADV Ecològica Gent del Camp.

Contacte: cienciesnaturals@cerap.catAvis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi