9 d’agost 2019 20.30 h Plaça de l’Església de Riudoms

La Secció de Muntanya del CERAP organitza la 14a Caminada Nocturna «Les llàgrimes de Sant Llorenç», divendres 9 d’agost, a les 20.30 h. La caminada s’organitza amb motiu de la Fira de l’Avellana de Riudoms i l’itinerari és Riudoms, Maspujols, l’Aleixar, Vilaplana, camí de les Tosques i la Mussara. Si el temps acompanya, els participants podran observar la pluja d’estels Perseids, també coneguda com «Les llàgrimes de Sant Llorenç», des del turonet de la Mussara. La distància és de 16 quilòmetres, amb un temps estimat de 4 hores.

Les inscripcions s’hauran de formalitzar el mateix divendres 9 d’agost, fins a les 20.00 h, a la plaça de l’Església de Riudoms. La caminada és gratuïta per als socis del CERAP que tinguin el carnet FEEC 2019. Els socis que no el tinguin, hauran de pagar 4 euros. Les persones que no siguin sòcies de l’entitat pagaran 2 euros si tenen el carnet FEEC 2019 i 8 euros si no el tenen. Cal que portin el menjar, la beguda, una llanterna frontal i roba adient.

Nota important: els participants hauran de preveure el retorn des de la Mussara pel seu compte. L’organització no se’n fa responsable.

error: Contingut Protegit !!