El CERAP ha programat un nou cicle de Cinema a la fresca, que es desenvoluparà al terrat de l’entitat els dijous a les 22.00. L’entrada és lliure i la programació és la següent:

Dijous 7 de juliol

La innocència, de Lucía Alemany. Catalunya, 2019. 92 min. Drama. Lis és una adolescent que somia convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, encara que sap que per aconseguir-ho s’haurà de barallar amb els pares. És estiu i la Lis es passa el dia jugant als carrers del poble amb les seves amigues i fent el ruc amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La falta d’intimitat i el xafardeig constant dels veïns obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret perquè els seus pares no se n’assabentin. Però aquest estiu idíl·lic arriba al final i, amb l’inici de la tardor, la Lis rep una notícia inesperada.

Dijous 14 de juliol

Druk (Otra ronda), De Thomas Vinterberg. Dinamarca, 2020. VOS. 116 min. Drama. Quatre professors d’institut s’embarquen en un experiment sociològic, en què cada un haurà de mantenir la taxa d’alcohol al seu cos al mateix nivell durant la seva vida diària. Voldran demostrar així que poden millorar en tots els aspectes de la seva vida.

Dijous 21 de juliol

Quo Vadis, Aida?, de Jasmila Zbanic. Bòsnia i Hercegovina, 2020. VOS. 104 min. Drama bèl·lic. Bòsnia, juliol de 1995. Aida treballa com a traductora per a l’ONU a la petita ciutat de Srebrenica. Quan l’exèrcit serbi ocupa el poble, la seva família és entre els milers de persones que busquen refugi als camps de l’ONU. Com participa a les negociacions, Aida té accés a informació important.

Dijous 28 de juliol

Chungking Express, de Wong Kar-Wai. Hong Kong, 1994. VOS. 103 min. Drama romàntic. Dues històries d’amor independents que es desenvolupen al popular barri turístic de Tsimhatsui, a Hong Kong. La primera descriu la fugaç trobada entre un jove policia en plena crisi amorosa i una misteriosa dona fatal traficant de drogues. La segona se centra en la relació singular entre un solitari i senzill agent de policia i la jove cambrera del pobre bar on sol menjar.

Dijous 4 d’agost

Holy Motors, de Leos Carax. França, 2018. VOS. 91 min. Drama surrealista. Un dia a la vida de Monsieur Oscar: un home que es trasllada en una luxosa limusina blanca conduïda per Céline, de feina a feina. I per a cadascuna adopta una nova personalitat: captaire, monstre, assassí, pare de família…

error: Contingut Protegit !!