El CERAP organitza un any més el cicle «Cinema a la fresca», que tindrà lloc  els dijous del mes de juliol i el primer dijous del mes d’agost al terrat de l’entitat. S’hi projectaran sis pel·lícules en versió original subtitulada. L’entrada és lliure i l’aforament serà limitat per les condicions de seguretat imposades per la pandèmia de la covid-19.

Les projeccions, que començaran a les 22.00 h, seran les següents:

2 de  juliol

Pride

Comèdia. Drama social. LGTBI

Regne Unit, 2014. 120 min

Direcció: Matthew Warchus

Sinopsi: A l’estiu de l’any 1984, sent primera ministra Margaret Thatcher, el Sindicat Nacional de Miners (NUM) convoca una vaga. Durant la manifestació de l’Orgull Gai a Londres, un grup de lesbianes i gais es dedica a recaptar fons per ajudar a les famílies dels treballadors, però el sindicat no accepta els diners. El grup decideix llavors posar-se en contacte directe amb els miners i van a un petit poble de Gales. D’aquesta manera comença una curiosa història de dues comunitats totalment diferents que s’uneixen per una causa comuna.

9 de juliol

Bar Bahar. Entre dos mons

Israel, 2016. 96 min.

Drama. Feminisme. Conflicte arabo-israelià

Direcció: Maysaloun Hamoud

Sinopsi: Tres dones palestines que viuen en un apartament de Tel Aviv intenten trobar un equilibri entre la tradició i la cultura moderna. Palestines amb passaport israelià, les tres han optat per viure una vida de llibertat a Tel Aviv, lluny dels seus llocs d’origen. Les tres busquen l’amor, però aviat se n’adonen que una relació escollida per elles no és quelcom fàcilment assolible.

16 de juliol

Canino

Grècia, 2009. 94 min.

Comèdia negra. Drama psicològic

Direcció: Yorgos Lanthimos

Sinopsi: Un matrimoni amb tres fills viu en una mansió als afores d’una ciutat. Els nens, que no mai han sortit de casa, són educats segons els mètodes que els seus pares consideren més apropiats i sense rebre cap influència de l’exterior. L’única persona que pot entrar a la casa és la Christine, guàrdia de seguretat a la fàbrica del pare. Un dia, la Christine porta un regal de l’exterior que provoca que aquest món paral·lel es comenci a ensorrar.

23 de juliol

BlacKkKlansman

EUA, 2018. 128 min.

Drama. Comèdia. Racisme

Direcció: Spike Lee

Sinopsi: A principis dels anys setanta, una època de gran agitació social en la lluita pels drets civils com a teló de fons, Ron Stallworth es converteix en el primer agent negre del departament de policia de Colorado Springs. Stallworth és rebut amb escepticisme i hostilitat pels comandaments i alguns agents. Lluny de sentir-se intimidat, decideix dur a terme una missió molt perillosa: infiltrar-se en el grup local del Ku Klux Klan i ascendir en les seves files.

30 de juliol

Viaje al cuarto de una madre

Espanya, 2018. 91 min.

Drama familiar

Direcció: Celia Rico

Sinopsi: La Leonor vol marxar de casa però no s’atreveix a dir-ho a la seva mare. L’Estrella no vol que marxi, però tampoc és capaç de retenir-la al seu costat. Mare i filla hauran d’afrontar aquesta nova etapa de la vida en la que el seu món en comú trontolla.

6 d’agost

Sing Street

Irlanda, 2016. 105 min.

Comèdia. Musical

Direcció: John Carney

Sinopsi: Al Dublín de 1980, la recessió econòmica fa que el Conor canviï la comoditat de l’escola privada per un centre públic on el clima és més tens. Trobarà un raig d’esperança en la misteriosa Raphina i, amb l’objectiu de conquerir-la, la convidarà a ser l’estrella dels videoclips del grup de rock que vol formar.

error: Contingut Protegit !!