Benvolguts socis,

Com ja sabeu, el CERAP és un centre d’estudis que, des de la seva fundació, ha esmerçat bona part dels seus esforços en l’estudi de la realitat local des de les diverses branques de les ciències socials.

El moment que estem vivint, la pandèmia de la covid-19, és històric. Les seves causes i conseqüències perduraran durant molts anys en la memòria de les persones que ho estem vivint. El CERAP, per tant, vol conservar aquesta memòria històrica perquè, quan sigui, ja sigui en el present o en el futur, ajudi a interpretar què ens ha passat i com ens han canviat els esdeveniments d’unes setmanes de 2020 que hem viscut intensament.

Per aquesta raó, volem saber com viviu els socis i les sòcies aquest estat. En volem recollir els vostres testimonis a través de fotografies, vídeos, escrits i qualsevol altre document que expressi les vostres reflexions i emocions. Ras i curt: volem saber com heu viscut el confinament i volem conèixer les vostres històries personals. Recollirem els vostres testimonis, els guardarem als nostres arxius i, molt probablement, els transformarem en una exposició presencial i/o virtual que ens aplegui a tots quan, per fi, puguem tornar a una normalitat plena.

Ens podeu fer arribar, doncs, els vostres materials i les vostres consultes a la nostra adreça electrònica: cerap@cerap.cat

Ben cordialment,

La Junta Directiva

error: Contingut Protegit !!