La Secció d’Escacs del CERAP organitza, dijous 7 de maig a les 18.00, una sessió d’Escape Room, que es desenvoluparà en línia. Escape Room és un joc cooperatiu on un grup de persones tenen l’objectiu de sortir d’un espai aparentment tancat. Per poder sortir-ne, els participants sovint han de realitzar trencaclosques i resoldre enigmes en un temps limitat per trobar els ítems que els portarà a la llibertat.

Degut a les circumstàncies actuals, es proposa fer la variant d’Escape Room online. Aquesta activitat manté l’esperit del Escape Room físic, però està pensada perquè els participants la puguin emprendre des de l’ordinador de casa seva.

L’activitat té un durada prevista d’entre 2 i 3 hores i està recomanada per a majors de 12 anys. Podeu veure les instruccions detallades sobre com fer l’activitat aquí.

Per participar-hi, poseu-vos en contacte via Whatsapp/telèfon amb 616 212 142 (Albert) o 648 691 121 (Sergi). Igualment, també us podeu posar en contacte si voleu participar a les trobades setmanals de la Secció d’Escacs i Jocs de Taula o en qualsevol altra activitat.

error: Contingut Protegit !!