La Colla de Diablons de Riudoms, amb la col·laboració del Casal Popular la Calderera de Riudoms, durà a terme, el 23 de juny, alguns actes simbòlics entorn de la celebració de la revetlla de Sant Joan i amb motiu de la celebració de la Diada Nacional dels Països Catalans i del 3r aniversari de fundació de la colla. S’hi faran les activitats següents:

– 19.30 h ARRIBADA I CERCAVILA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ: arribada de la Flama del Canigó amb cotxe de de Reus fins a la plaça de l’Arbre. Un cop allà, comença la cercavila amb timbalers, la flama i els acompanyants. Cercavila des de la plaça de l’Arbre fins a la plaça de l’Església.
– 20.00 h REPARTIMENT DE LA FLAMA: lectura del manifest i repartiment de la flama del Canigó amb fanalets als assistents.
– 20:30 h ENCESA DE LA FOGUERA: encesa de la foguera en un espai restringit de l’interior de la plaça de l’Església. El foc es controlarà en tot moment per membres de la Colla de Diablons de Riudoms, que en preveuen l’extinció al voltant de les 22.00 h. No es preveu cap ús de material pirotècnic.

Els membres participants de l’esdeveniment s’acolliran a les mesures de seguretat i emergència que ja marca la legislació al respecte: vestimenta adequada, ulleres i guants de seguretat, mascaretes, disponibilitat d’aigua, etc. També es demana, al públic participant que faci cas en tot moment dels membres de la organització, que no entorpeixin la seva activitat, que participin de la revetlla i que no generin situacions de perill. L’encesa de la foguera es farà a l’interior de la plaça de l’Església, envoltada per un tancat perimetral que en restringeixi l’accés a tota persona aliena a l’organització.

error: Contingut Protegit !!