13 d’octubre 2019 08.00h CERAP

La Secció de Muntanya del CERAP organitza una excursió a la mola de Genessies (Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant), diumenge 13 d’octubre. L’excursió començarà a les 8 del matí des de l’aparcament que hi ha davant del Forn Domingo de Riudoms on es concentraran els participants. El recorregut serà: mas de Genessies – camí de la mola de Genessies – poblat iber de Genessies – cim de la mola de Genessies – coll del Rourar – mas de Genessies. És una excursió matinal.

Dificultat de l’activitat: baixa (camins i senders sense cap tipus de dificultat tècnica). Recorregut: 4,61 km. Temps: 3:30h. Desnivell positiu total acumulat: 231m.

Comportament en cas de perill: fer cas a les indicacions dels responsables de l’activitat, que son els membres de la Secció i, si s’escau, dels serveis d’emergència professionals.

Edat i condicions mínimes: els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares o tutors i omplir la fitxa corresponent. Accessible a tothom amb una condició física normal.

Preu i forma de pagament: activitat gratuïta per als socis del CERAP. Inscripcions: fins al 10 d’octubre. Després d’aquesta data, no se n’acceptarà cap més.Possibilitat d’obtenir l’assegurança temporal per a l’activitat de 6 € (4,5€ alta assegurança FEEC + 1.5€ alta de dia soci CERAP). Per assistent i pagament en efectiu: oficines del CERAP (avinguda de. Pau Casals, 84. De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h.

Equip i material: roba d’abric, motxilla (llanterna o frontal, manta tèrmica), ganyips o esmorzar i aigua, a més de calçat adequat per a la pràctica del senderisme. Opcional segons necessitat persona i condicions meteorològiques: bastons de caminar, crema solar i  guants, buff o bufanda, capelina  o jaqueta impermeable.

Mesures mediambientals: comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat i el patrimoni privat i públic per on passi l’excursió.

OBSERVACIONS:

El CERAP,  amb NIF G43083690, disposa d’una assegurança de RC contractada amb Allianz i numero de pòlissa 028247636/00000. L’activitat està coberta per aquesta RC, però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

 

error: Contingut Protegit !!