27 d’octubre 2019 00.07h CERAP

La Secció de Muntanya del CERAP organitza una excursió a la mola de Sant Llorenç del Munt diumenge 27 d’octubre. L’excursió començarà a les 7 del matí des de l’aparcament que hi ha davant del Forn Domingo de Riudoms on es concentraran els participants. El recorregut serà: urbanitzacio Can Prat  – font de la Soleia – cova de les Ànimes – balma de la Pinassa – Santa Agnès –  la Mola – cova del Manel – Can Pobla –  urbanitzacio Can Prat. L’excursió durarà tot el dia.

Dificultat de l’activitat: mitjana-alta (senders amb algun tipus de dificultat tècnica-petits trams semi-aeris). Recorregut: 9,31 km. Temps aprox. 3, 30 h (sense aturades). Desnivell positiu total acumulat: 856 m.

Coneixements requerits: els habituals de la pràctica del senderisme.

Comportament en cas de perill: fer cas a les indicacions dels responsables de l’activitat, que son els membres de la Secció i, si s’escau, dels serveis d’emergència professionals.

Edat i condicions mínimes: els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares o tutors i omplir la fitxa corresponent. Accessible a aquelles persones avesades a caminar sovint i amb un cert desnivell acumulat.

Riscos físics: la pràctica del senderisme sense les condicions de forma adequades o l’equipament adequat pot provocar lesions personals i a d’altri i contempla els riscos inherents en tota activitat realitzada en el medi natural.

Preu i forma de pagament: activitat gratuïta per als socis del CERAP. Inscripcions: fins al 23 d’octubre. Després d’aquesta data, no se n’acceptarà cap més. Possibilitat d’obtenir l’assegurança temporal per a l’activitat de 6 € (4,5€ alta assegurança FEEC + 1.5€ alta de dia soci CERAP). Per assistent i pagament en efectiu: oficines del CERAP (avinguda de. Pau Casals, 84. De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h.

Equip i material: roba d’abric, motxilla (llanterna o frontal, manta tèrmica), ganyips o esmorzar i aigua, a més de calçat adequat per a la pràctica del senderisme. Opcional segons necessitat persona i condicions meteorològiques: bastons de caminar, crema solar i  guants, buff o bufanda, capelina  o jaqueta impermeable.

Mesures mediambientals: comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat i el patrimoni privat i públic per on passi l’excursió.

OBSERVACIONS:

El CERAP,  amb NIF G43083690, disposa d’una assegurança de RC contractada amb Allianz i numero de pòlissa 028247636/00000. L’activitat està coberta per aquesta RC, però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

error: Contingut Protegit !!