14 desembre 2019 00.07h CERAP

La Secció de Muntanya del CERAP organitza una excursió a la Tossa de l’Alzina (Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant) dissabte 14 de desembre. L’excursió començarà a les 07,30 h des de l’aparcament que hi ha davant del Forn Domingo de Riudoms on es concentraran els participants. El recorregut serà: Corral de ca la Torre – Mola del Taix – Tossa de l’Alzina – Cocó de Recules – Racó del Taix – Salt del Carles – Corral de Garrateó – Corral de ca la Torre. Excursió matinal.

Dificultat de l’activitat: mitjana. Recorregut: 9,95 km. Temps aprox. 3,45 min (sense aturades). Desnivell positiu total acumulat: 410 m.

Coneixements requerits: els habituals de la pràctica del senderisme.

Comportament en cas de perill: fer cas a les indicacions dels responsables de l’activitat, que son els membres de la Secció i, si s’escau, dels serveis d’emergència professionals.

Edat i condicions mínimes: els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares o tutors i omplir la fitxa corresponent. Accessible a aquelles persones avesades a caminar sovint i amb un cert desnivell acumulat.

Riscos físics: la pràctica del senderisme sense les condicions de forma adequades o l’equipament adequat pot provocar lesions personals i a d’altri i contempla els riscos inherents en tota activitat realitzada en el medi natural.

Preu i forma de pagament: activitat gratuïta per als socis del CERAP. Inscripcions: fins a l’11 de desembre. Després d’aquesta data, no se n’acceptarà cap més. Possibilitat d’obtenir l’assegurança temporal per a l’activitat de 6 € (4,5€ alta assegurança FEEC + 1.5€ alta de dia soci CERAP). Per assistent i pagament en efectiu: oficines del CERAP (avinguda de. Pau Casals, 84. De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 h.

Equip i material: roba d’abric, motxilla (llanterna o frontal, manta tèrmica), ganyips o esmorzar i aigua, a més de calçat adequat per a la pràctica del senderisme. Opcional segons necessitat persona i condicions meteorològiques: bastons de caminar, crema solar i  guants, buff o bufanda, capelina  o jaqueta impermeable.

Mesures mediambientals: comporteu-vos de manera cívica amb la natura, la resta de participants, els responsables de l’activitat i el patrimoni privat i públic per on passi l’excursió.

OBSERVACIONS:

El CERAP,  amb NIF G43083690, disposa d’una assegurança de RC contractada amb Allianz i numero de pòlissa 028247636/00000. L’activitat està coberta per aquesta RC, però tanmateix és obligatori per a tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

error: Contingut Protegit !!