L’exposició fotogràfica «40 anys de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal» es pot visitar, durant tot el mes de setembre, al CERAP, entitat adherida a l’ACPC a través de la revista Lo Floc.

La mostra resumeix els 40 anys de vida de l’ACPC, des de la primera reunió a Canyamars el 1981 amb diferents editors de revistes locals i comarcals de Catalunya, fins als nostres dies.

A través de plafons i alguns objectes històrics exposats  es recorden els inicis de l’organització i l’evolució de la premsa comarcal en aquestes quatre dècades, fent referència a algunes de les capçaleres més importants del país. Així mateix, l’exposició incorpora les millors imatges presentades al concurs fotogràfic que va organitzar l’ACPC l’any passat. I també un gran diagrama que permet situar al territori totes i cadascuna de les capçaleres associades.

L’exposició és fruit de la col·laboració entre l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), la Xarxa d’Arxius Comarcals, la publicació Fonoll. La mostra compta amb el suport del Departament de la Presidència la Generalitat de Catalunya.

Els visitants a l’exposició es podran endur el catàleg de la mostra.

error: Contingut Protegit !!