Fes-te’n soci

 

D’acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD 15/1999 de 13 de desembre), t’informem que les dades que ens facilites seran incorporades a un fitxer automatitzat, prèviament comunicat a l’Agència de Protecció de Dades, del qual és titular el CENTRE D’ESTUDIS RIUDOMENCS ARNAU DE PALOMAR i que el seu tractament està destinat exclusivament al desenvolupament de les activitats pròpies de l’entitat.  Pots fer ús del teu dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades mitjançant un escrit adreçat al CENTRE D’ESTUDIS RIUDOMENCS ARNAU DE PALOMAR, Av. Pau Casals, 84 – 43330 RIUDOMS o bé a través del correu electrònic a cerap@cerap.cat.

 

SOCI NUMERARI: 60 €/any

Soci de ple dret: pot participar en totes les seccions del CERAP, rebre la revista Lo Floc, correspondència postal, comunicacions electròniques i té dret a votar i a ser candidat en les eleccions per renovar la junta directiva.

SOCI INFANTIL: 12 €/any

Socis menors de 15 anys. És condició que siguin socis el pare i/o la mare o algun germà. Si participen en activitats que comportin despeses extres, ajudaran a sufragar-les segons el criteri de la secció a què estiguin adscrits.

SOCI PROTECTOR

Soci que efectua anualment aportacions superiors al un 20% de la quota ordinària.

QUOTES SOCIALS: 32 €/any

S’hi poden acollir col·lectius com persones aturades, famílies nombroses i persones discapacitades, sempre que ho sol·licitin prèviament a la Junta Directiva.

SOCI NUMERARI FAMILIAR: 42 €/any

Socis majors de 18 anys que conviuen amb un soci numerari i als quals no se’ls aplica cap bonificació social. Tenen tots els drets, excepte la recepció de la revista Lo Floc i de correu postal.

SOCI JUVENIL: 32 €/any

Socis que tenen entre 16 i 18 anys. Si són més grans i encara estudien, també es poden acollir a aquesta quota sempre que acreditin la seva situació d’estudiant. Tenen tots els drets, excepte l’accés a càrrecs regulats per llei.

SOCI COL·LECTIU: 120 €/any

Permet a l’associació adherida rebre informació de les activitats del CERAP i que el CERAP faci difusió de les seves activitats. També establir convenis per a ús d’instal·lacions, recepció de correspondència, avisos i serveis als socis, activitats, etc.

Formulari d’inscripció

 

Tots els camps són obligatoris

Tipus

De quina secció o seccions d'agradaria forma part?

Clàusula RGPD

Tractament dades

error: Contingut Protegit !!