
Secció de Gastronomia
La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.
Historial d’activitats
4t Taller de Cuina del CERAP
La Secció de Gastronomia del CERAP convoca el 4t Taller de Cuina del CERAP, que començarà el 25 d'abril. Curs de cuina per a cuinetes Durada: 10 sessions. Dia: els dimarts. Horari: de 19.30 a 20.30. Inici: 25 d'abril. Acabament: 27 de juny. Lloc: Aula de Cuina de les...
II Jornades del fricandó de Riudoms
La Secció de Gastronomia del CERAP organitza les II Jornades del fricandó de Riudoms, que tindran lloc els dies 21 i 22 de gener. Divendres 20, a les 19.30, el cuiner Miquel Vargas, del restaurant Can Tendre de Riudoms, impartirà una masterclass a les Escoles Velles....
Homenatge als pioners i pioneres de la gastronomia riudomenca
La Secció de Gastronomia del CERAP organitza un acte d'homenatge als pioners i pioneres de la gastronomia riudomenca, que tindrà lloc divendres 16 de desembre, a les 19.30, a la sala multius del Casal Riudomenc. A finals del 1978 naixia el Centre d’Estudis Riudomencs...
Presentació del llibre Històries de Casa Boada. Vuitanta cròniques
La Secció de Gastronomia del CERAP presentarà divendres 8 de juliol, a les 19.30, el llibre Històries de Casa Boada. Vuitanta cròniques, d'Eduard Boada Pascual. Presentarà el llibre Miquel Bonet, escriptor i periodista.
«Tast amb foc»: whiskys d’arreu del món
La Colla de Diables de Riudoms organitza dijous 28 de juliol, a les 20.00, al CERAP, un nou «Tast amb foc», un maridatge amb espurnes. En aquesta edició de 2022, farem un viatge per arreu del globus per conèixer el món dels whiskys de la mà de Carles Bargalló, diable...
CANCEL·LAT! Tast de vins «Arquitectura & Vi»
El CERAP organitza dissabte 9 de juliol, a les 19.00, l’activitat «Arquitectura & Vi», que conduirà Elisabet d’Anguera, enginyera agrícola i enòloga. Durant l’activitat, es tastaran sis vins. «Arquitectura & Vi» és un recorregut virtual per cellers...