
Secció de Gastronomia
La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.
Historial d’activitats
«La cuina del món a Riudoms»: Francesca Ferran
Francesca Ferran participarà dissabte 24 d'abril, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora...
«La cuina del món a Riudoms»: Montserrat Gispert
Montserrat Gispert participarà dissabte 17 d'abril, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Podreu seguir l'acte en directe a l’Instagram de la Secció de Gastronomia. Posteriorment, trobareu les...
«La cuina del món a Riudoms»: Jordi Bertran
Jordi Bertran participarà dimecres 14 d'abril, a les 21.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....
«La cuina del món a Riudoms»: Julieta Baruzzi
Julieta Baruzzi participarà dissabte 10 d'abril, a les 19.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....
«La cuina del món a Riudoms»: Francesco Compi
Francesco Compi participarà dissabte 3 d'abril, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....
«La cuina del món a Riudoms»: Graciela i Nuri Verde Gavaldà
Les germanes Graciela i Nuri Verde Gavaldà participaran dissabte 27 de març, a les 20.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran...