Secció de Gastronomia

 

La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.

Historial d’activitats

«La cuina del món a Riudoms»: Francesca Ferran

«La cuina del món a Riudoms»: Francesca Ferran

Francesca Ferran participarà dissabte 24 d'abril, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora...

«La cuina del món a Riudoms»: Montserrat Gispert

«La cuina del món a Riudoms»: Montserrat Gispert

Montserrat Gispert participarà dissabte 17 d'abril, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Podreu seguir l'acte en directe a l’Instagram de la Secció de Gastronomia.  Posteriorment, trobareu les...

«La cuina del món a Riudoms»: Jordi Bertran

«La cuina del món a Riudoms»: Jordi Bertran

Jordi Bertran participarà dimecres 14 d'abril, a les 21.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Julieta Baruzzi

«La cuina del món a Riudoms»: Julieta Baruzzi

Julieta Baruzzi participarà dissabte 10 d'abril, a les 19.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Francesco Compi

«La cuina del món a Riudoms»: Francesco Compi

Francesco Compi participarà dissabte 3 d'abril, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Graciela i Nuri Verde Gavaldà

«La cuina del món a Riudoms»: Graciela i Nuri Verde Gavaldà

Les germanes Graciela i Nuri Verde Gavaldà participaran dissabte 27 de març, a les 20.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran...

error: Contingut Protegit !!