Secció de Gastronomia

 

La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.

Historial d’activitats

Fesolada: tast de fesols i esmorzar

Fesolada: tast de fesols i esmorzar

22 febrer 2020 09.00 La Secció de Gastronomia del CERAP organitza la Fesolada-Tast de fesols i esmorzar, dissabte 22 de febrer, a les 9 del matí. Les inscripcions s'han de formalitzar a cerap@cerap.cat, o presencialment a les oficines de l'entitat, abans del 19 de...

3r Taller de Cuina del CERAP

3r Taller de Cuina del CERAP

18 de desembre 2019 CERAP La Secció de Gastronomia del CERAP organitza el 3r Taller de Cuina 2020, que tindrà lloc els dimecres dels mesos de març, abril, maig i juny a l'aula de cuina de les Escoles Velles (carrer del Doctor Fleming). Serà un taller de cuina de...

Conferència sobre el malbaratament alimentari

Conferència sobre el malbaratament alimentari

24 d'octubre 2019 19.30h CERAP Amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació, i de la gran importància que té en l'actualitat el malbaratament d'aliments, la Secció de Gastronomia del CERAP organitza una conferència sobre aquest tema, que anirà a càrrec de Josep M. Tost,...

error: Contingut Protegit !!