
Secció de Gastronomia
La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.
Historial d’activitats
Fesolada: tast de fesols i esmorzar
La Secció de Gastronomia del CERAP organitza la Fesolada-Tast de fesols i esmorzar, dissabte 22 de febrer, a les 9 del matí. Inscripcions i pagament: abans del 19 de febrer a la secretaria del CERAP (de dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00). Preu: socis 10 € / No...
IV Jornades del fricandó de Riudoms
La Secció de Gastronomia del Centre d’Estudis Riudomenc Arnau de Palomar (CERAP) i l'Ajuntament de Riudoms organitzen les IV Jornades del fricandó de Riudoms, que tindran lloc els dies 16 i 18 de gener. El motiu de l’organització d’aquestes jornades és el de donar...
CANCEL·LAT! Tast de tomaques de Riudoms TO MACADA
La Secció de Gastronomia del CERAP organitza el tast de tomaques de Riudoms TO MACADA, el 19 de juliol, a les 20.00, al terrat de l'entitat. Els assistents coneixeran les característiques organolèptiques de les tomaques i en faran una degustació. Es tastaran 15...
III Jornades del fricandó de Riudoms
La Secció de Gastronomia del Centre d’Estudis Riudomenc Arnau de Palomar (CERAP) i l'Ajuntament de Riudoms organitzen les III Jornades del fricandó de Riudoms, que tindran lloc els dies 19 i 20 de gener.. El motiu de l’organització d’aquestes jornades és el de donar...
CANCEL·LAT 4t Taller de Cuina del CERAP
La Secció de Gastronomia del CERAP convoca el 4t Taller de Cuina del CERAP, que començarà el 25 d'abril. Curs de cuina per a cuinetes Durada: 10 sessions. Dia: els dimarts. Horari: de 19.30 a 20.30. Inici: 25 d'abril. Acabament: 27 de juny. Lloc: Aula de Cuina de les...
II Jornades del fricandó de Riudoms
La Secció de Gastronomia del CERAP organitza les II Jornades del fricandó de Riudoms, que tindran lloc els dies 21 i 22 de gener. Divendres 20, a les 19.30, el cuiner Miquel Vargas, del restaurant Can Tendre de Riudoms, impartirà una masterclass a les Escoles Velles....