Secció de Gastronomia

 

La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.

Historial d’activitats

«La cuina del món a Riudoms»: crida a la participació

«La cuina del món a Riudoms»: crida a la participació

La Secció de Gastronomia del CERAP organitza «La cuina del món a Riudoms», un activitat que es desenvoluparà a Instagram i en la qual riudomencs que viuen a l'estranger ens explicaran un plat típic de la seva cuina d'adopció. De moment ja tenim confirmada la...

Taller de kombutxa per Instagram

Taller de kombutxa per Instagram

Ramon Margalef, de la Secció de Gastronomia del CERAP, impartirà dimarts 1 de desembre a les 20.00, un taller d'elaboració del te d'origen xinès kombutxa al perfil @gastronomiacerapriudoms d'Instagram. El te kombutxa és una beguda fermentada elaborada a partir de te...

La Secció de Gastronomia del CERAP participa al «Tastets de Fira»

La Secció de Gastronomia del CERAP participa al «Tastets de Fira»

La Secció de Gastronomia del CERAP participa, el 24 d'octubre, al «Tastets de Fira», la jornada gastronòmica de promoció del producte de la terra riudomenca que impulsa l'Ajuntament de Riudoms. La jornada estarà formada per diversos actes, que posaran el focus en la...

#laculturaacasa: videoconferència amb Ada Parellada

#laculturaacasa: videoconferència amb Ada Parellada

La Secció de Gastronomia del CERAP ha convidat la cuinera i xef del restaurant Semproniana de Barcelona, Ada Parellada, a impartir la videoconferència «Com no apagar fogons en ple Covid». L'acte tindrà lloc dijous 9 de juliol, a les 18.00 h. Els interessats a...

#laculturaacasa: Fricandó Virtual

#laculturaacasa: Fricandó Virtual

La Secció de Gastronomia del CERAP convoca el Fricandó Virtual, que està obert a tothom i que se celebrà a Instagram l'1 de maig. Heu d'enviar un missatge a @gastronomiacerapriudoms comunicant la vostra participació. La resta de les bases les trobareu a la imatge...

Fesolada: tast de fesols i esmorzar

Fesolada: tast de fesols i esmorzar

22 febrer 2020 09.00 La Secció de Gastronomia del CERAP organitza la Fesolada-Tast de fesols i esmorzar, dissabte 22 de febrer, a les 9 del matí. Les inscripcions s'han de formalitzar a cerap@cerap.cat, o presencialment a les oficines de l'entitat, abans del 19 de...

error: Contingut Protegit !!