Secció de Gastronomia

 

La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.

Historial d’activitats

Concurs d’Instragram de les I Jornades del fricandó de Riudoms

Concurs d’Instragram de les I Jornades del fricandó de Riudoms

Amb motiu de les I Jornades del fricandó de Riudoms, la Secció de Gastronomia del CERAP ha convocat un concurs d'Instagram, amb la finalitat d'escollir la millor imatge de les dues activitats de les jornades: -La lliçó magistral sobre fricandó, que impartirà Joseba...

El CERAP col·labora amb la Fira de la Tomaca del Priorat

El CERAP col·labora amb la Fira de la Tomaca del Priorat

La Secció de Gastronomia del CERAP col·labora amb la Fira de la Tomaca del Priorat, que tindrà lloc els dies 21 i 22 d'agost a Falset. Si cultiveu tomaques i les voleu exposar a la fira, heu de contactar amb Ramon Margalef (657979829). A més, rebreu informació i...

«La cuina del món a Riudoms»: Sònia Sampietro

«La cuina del món a Riudoms»: Sònia Sampietro

Sònia Sampietro participarà diumenge 20 de juny, a les 11.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Anna Domènech

«La cuina del món a Riudoms»: Anna Domènech

Anna Domènech participarà dissabte 12 de juny, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Ethel Iansá

«La cuina del món a Riudoms»: Ethel Iansá

Ethel Iansá participarà dissabte 5 de juny, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

error: Contingut Protegit !!