Secció de Gastronomia

 

La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.

Historial d’activitats

«La cuina del món a Riudoms»: Alfred Lacueva Gili

«La cuina del món a Riudoms»: Alfred Lacueva Gili

Alfred Lacueva Gili participarà el diumenge 7 de març, a les 12.30, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora...

«La cuina del món a Riudoms»: Carles Montaña

«La cuina del món a Riudoms»: Carles Montaña

Carles Montaña participarà dimarts 23 de febrer, a les 19.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Paula Torrell Rojas

«La cuina del món a Riudoms»: Paula Torrell Rojas

Paula Torrell Rojas participarà, diumenge 21 de febrer febrer, a les 13.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que...

«La cuina del món a Riudoms»: Sílvia Font Jansà

«La cuina del món a Riudoms»: Sílvia Font Jansà

Sílvia Font Jansà participarà, dissabte 6 de febrer, a les 16.30, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen a...

«La cuina del món a Riudoms»: crida a la participació

«La cuina del món a Riudoms»: crida a la participació

La Secció de Gastronomia del CERAP organitza «La cuina del món a Riudoms», un activitat que es desenvoluparà a Instagram i en la qual riudomencs que viuen a l'estranger ens explicaran un plat típic de la seva cuina d'adopció. De moment ja tenim confirmada la...

Taller de kombutxa per Instagram

Taller de kombutxa per Instagram

Ramon Margalef, de la Secció de Gastronomia del CERAP, impartirà dimarts 1 de desembre a les 20.00, un taller d'elaboració del te d'origen xinès kombutxa al perfil @gastronomiacerapriudoms d'Instagram. El te kombutxa és una beguda fermentada elaborada a partir de te...

error: Contingut Protegit !!