Secció de Gastronomia

 

La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.

Historial d’activitats

«Tast amb foc»: whiskys d’arreu del món

«Tast amb foc»: whiskys d’arreu del món

La Colla de Diables de Riudoms organitza dijous 28 de juliol, a les 20.00, al CERAP, un nou «Tast amb foc», un maridatge amb espurnes. En aquesta edició de 2022, farem un viatge per arreu del globus per conèixer el món dels whiskys de la mà de Carles Bargalló, diable...

CANCEL·LAT! Tast de vins «Arquitectura & Vi»

CANCEL·LAT! Tast de vins «Arquitectura & Vi»

El CERAP organitza dissabte 9 de juliol, a les 19.00,  l’activitat «Arquitectura & Vi», que conduirà Elisabet d’Anguera, enginyera agrícola i enòloga. Durant l’activitat, es tastaran sis vins. «Arquitectura & Vi» és un recorregut virtual per cellers...

Presentació del llibre Essències. Cuina i sentiments a taula

Presentació del llibre Essències. Cuina i sentiments a taula

La Secció de Gastronomia del CERAP presentarà divendres 17 de juny, a les 20.00, el llibre Essències. Cuina i sentiments a taula, de Mariona Quadrada i Adela Blasi. Unes fulles de llimoner arrebossades i servides a la taula al bo de l’estiu, com en el cas de la...

Conferència «Saps com has de gestionar la teva brossa?»

Conferència «Saps com has de gestionar la teva brossa?»

La Secció de Gastronomia del CERAP organitza dilluns 13 de juny, a les 19.30, la conferència «Saps com has de gestionar la teva brossa?», que pronunciarà Ramon Margalef, coordinador de campanyes de  l’empresa Serveis Comarcals Mediambientals SA (Secomsa).

«La cuina del món a Riudoms»: Sandra Cuenca

«La cuina del món a Riudoms»: Sandra Cuenca

Sandra Cuenca participarà diumenge 3 d'abril, a les 12.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

3r Taller de cuina del CERAP

3r Taller de cuina del CERAP

La Secció de Gastronomia del CERAP organitza el 3e Taller de Cuina del CERAP, que començarà el 30 de març. Les dades del curs són les següents: Durada: 10 sessions Horari: els dimecres, de 19.00 a 20.30 Inici: 30 de març. Els dies 20 i 27 d'abril ho hi haurà classe....

error: Contingut Protegit !!