Secció de Gastronomia

 

La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.

Historial d’activitats

«La cuina del món a Riudoms»: Fiona Vives

«La cuina del món a Riudoms»: Fiona Vives

Fiona Vives participarà dissabte 20 de març, a les 19.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Eva Molina

«La cuina del món a Riudoms»: Eva Molina

Eva Molina participarà el diumenge 14 de març, a les 13.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Alfred Lacueva Gili

«La cuina del món a Riudoms»: Alfred Lacueva Gili

Alfred Lacueva Gili participarà el diumenge 7 de març, a les 12.30, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora...

«La cuina del món a Riudoms»: Carles Montaña

«La cuina del món a Riudoms»: Carles Montaña

Carles Montaña participarà dimarts 23 de febrer, a les 19.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Paula Torrell Rojas

«La cuina del món a Riudoms»: Paula Torrell Rojas

Paula Torrell Rojas participarà, diumenge 21 de febrer, a les 13.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen a...

«La cuina del món a Riudoms»: Sílvia Font Jansà

«La cuina del món a Riudoms»: Sílvia Font Jansà

Sílvia Font Jansà participarà, dissabte 6 de febrer, a les 16.30, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen a...

error: Contingut Protegit !!