
Secció de Gastronomia
La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.
Historial d’activitats
3r Taller de Cuina del CERAP
18 de desembre 2019 CERAP La Secció de Gastronomia del CERAP organitza el 3r Taller de Cuina 2020, que tindrà lloc els dimecres dels mesos de març, abril, maig i juny a l'aula de cuina de les Escoles Velles (carrer del Doctor Fleming). Serà un taller de cuina de...
Conferència sobre el malbaratament alimentari
24 d'octubre 2019 19.30h CERAP Amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació, i de la gran importància que té en l'actualitat el malbaratament d'aliments, la Secció de Gastronomia del CERAP organitza una conferència sobre aquest tema, que anirà a càrrec de Josep M. Tost,...
Conferència «De Sòcrates a Venus La Universal», a càrrec de Sara Pérez
27 de juny 2019 20:00 Cerap L'enòloga Sara Pérez pronunciarà la conferència «De Sòcrates a Venus La Universal», dijous 27 de juny, a les 20.00 h. La conferència s'inscriu en el cicle de conferències sobre gastronomia i alimentació, que organitza la Secció de...
Conferència «Com donar valor afegit als productors agroalimentaris? Creació d’unes rutes gastronòmiques MEDFEST»
12 d'abril 2019 19.30h CERAP La Secció de Gastronomia del CERAP organitza divendres 12 d'abril, a les 19.30 h, la conferència «Com donar valor afegit als productors agroalimentaris? Creació d’unes rutes gastronòmiques MEDFEST», a càrrec de Margarida Mulet Pascual,...
Conferència «De les “cues de galls” -cock’s tai- als entrepans», a càrrec d’Eduard Boada
20 de març 2019 19.30h CERAP La Secció de Gastronomia del CERAP organitza dimecres 20 de març, a les 19.30 h, la conferència «De les "cues de galls" -cock's tai- als entrepans», a càrrec d’Eduard Boada . L'acte forma part del cicle «Gastronomia, cultura i salut»....
Conferència «Des d’una botiga amb obrador tocinaire, a la cuina gastronòmica del país», a càrrec de Carme Ruscalleda
8 de març 2019 19.30h CERAP La Secció de Gastronomia del CERAP organitza divendres 8 de març, a les 19.30 h, la conferència «Des d’una botiga amb obrador tocinaire, a la cuina gastronòmica del país», a càrrec de Carme Ruscalleda. L'acte forma part del cicle...