Secció de Gastronomia

 

La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.

Historial d’activitats

«La cuina del món a Riudoms»: Julieta Baruzzi

«La cuina del món a Riudoms»: Julieta Baruzzi

Julieta Baruzzi participarà dissabte 10 d'abril, a les 19.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Francesco Compi

«La cuina del món a Riudoms»: Francesco Compi

Francesco Compi participarà dissabte 3 d'abril, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Graciela i Nuri Verde Gavaldà

«La cuina del món a Riudoms»: Graciela i Nuri Verde Gavaldà

Les germanes Graciela i Nuri Verde Gavaldà participaran dissabte 27 de març, a les 20.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran...

«La cuina del món a Riudoms»: Fiona Vives

«La cuina del món a Riudoms»: Fiona Vives

Fiona Vives participarà dissabte 20 de març, a les 19.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Eva Molina

«La cuina del món a Riudoms»: Eva Molina

Eva Molina participarà el diumenge 14 de març, a les 13.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Alfred Lacueva Gili

«La cuina del món a Riudoms»: Alfred Lacueva Gili

Alfred Lacueva Gili participarà el diumenge 7 de març, a les 12.30, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora...

error: Contingut Protegit !!