Secció de Gastronomia

 

La Secció de Gastronomia del CERAP, creada l’any 2018, organitza tota mena d’activitats destinades a promoure els valors culturals de la gastronomia. Convoca conferències i altres actes divulgatius de la gastronomia i l’alimentació, organitza cursos, tallers i tasts i és la responsable d’elaborar i servir el sopar de l’acte de lliurament dels Premis Arnau de Palomar.

Historial d’activitats

«La cuina del món a Riudoms»: Teresa Mestre

«La cuina del món a Riudoms»: Teresa Mestre

Teresa Mestre participarà dissabte 22 de maig, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Biel Arbonès Domingo

«La cuina del món a Riudoms»: Biel Arbonès Domingo

Biel Arbonès Domingo participarà dilluns 17 de maig, a les 19.30, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora...

«La cuina del món a Riudoms»: Eva Sáez Ventura

«La cuina del món a Riudoms»: Eva Sáez Ventura

Eva Sáez Ventura participarà diumenge 2 de maig, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila....

«La cuina del món a Riudoms»: Francesca Ferran

«La cuina del món a Riudoms»: Francesca Ferran

Francesca Ferran participarà dissabte 24 d'abril, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora...

«La cuina del món a Riudoms»: Adan Saez Ventura

«La cuina del món a Riudoms»: Adan Saez Ventura

Adan Saez Ventura participarà dimarts 20 d'abril, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora...

«La cuina del món a Riudoms»: Montserrat Gispert

«La cuina del món a Riudoms»: Montserrat Gispert

Montserrat Gispert participarà dissabte 17 d'abril, a les 17.00, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Podreu seguir l'acte en directe a l’Instagram de la Secció de Gastronomia.  Posteriorment, trobareu les...

error: Contingut Protegit !!