La Secció de Gastronomia del CERAP organitza un acte d’homenatge als pioners i pioneres de la gastronomia riudomenca, que tindrà lloc divendres 16 de desembre, a les 19.30, a la sala multius del Casal Riudomenc.

A finals del 1978 naixia el Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) gràcies a l’esforç, entusiasme i tenacitat d’unes quantes persones que van creure que un projecte cultural en majúscules a Riudoms era possible. L’any 2019  es va entendre que la gastronomia és una part fonamental de la cultura de qualsevol poble, per la qual cosa es va crear la Secció de Gastronomia del CERAP. Un dels actes que la secció volia dur a terme era un homenatge als pioners i les pioneres de la gastronomia riudomenca, un projecte, però, que la crisi sanitària de l’any 2000 va estroncar. Ara serà realitat un acte, en el transcurs del qual es destacaran les trajectòries de prop d’una vintena de persones que han estat clau en la restauració i la gastronomia de Riudoms.

error: Contingut Protegit !!