20 setembre 2019 21.00h CERAP

Òmnium Baix Camp i el CERAP organitzen, divendres 20 de setembre, el Sopar Estellés. El sopar començarà a les 9 del vespre al terrat del CERAP, amb música en viu i una copa de benvinguda. El periodista Lluís Bages conduirà l’acte: un sopar amb productes de la terra durant el qual gaudirem de la llum dels estels, la lectura en veu alta dels poemes del poeta de Burjassot i música de taverna. Finalment hi haurà micròfon obert durant les postres, per a aquells que vulguin llegir textos del poeta, a banda de poder també continuar conversant sobre poesia.

Preu del sopar: 19€. Podeu adquirir-ne els tiquets a les seus del CERAP (avinguda de Pau Casals, 84, Riudoms) i d’Òmnium Baix Camp (raval de Santa Anna, 2, pral., Reus).

Els Sopars Estellés van néixer l’any 2010 amb l’objectiu de difondre el nom i l’obra de Vicent Andrés Estellés i s’inspira en les populars Burns Nicht d’Escòcia (pel poeta Robert Burns). Se celebra anualment a més de 40 poblacions del País Valencià i del Principat, un dia del mes de setembre. Els Sopars Estellés combinen poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot.

 

error: Contingut Protegit !!