4 d’octubre 2019 19.30h CERAP

La Secció d’Art del CERAP inaugura divendres 4 d’octubre, a les 19.30 h, l’exposició «Remnants of a bygone era» («Restes d’una època passada»), del fotògraf Johnjoe Nugent. La mostra es podrà visitar a la sala d’exposicions de l’entitat fins al 31 d’octubre.

Johnjoe Nugent és un fotògraf irlandès/canadenc que viu a Riudoms. Va estudiar francès i informàtica a Dublín. Durant els seus estudis, va passar un any a Paris d’Erasmus per millorar el seu francès, va ser allà on va néixer la seva passió per la fotografia. Actualment està a punt d’acabar els seus
estudis de fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC). Per ell la fotografia serveix per capturar el temps i el present i per tenir records del passat. Una bona foto és com un bon vi, el seu valor augmenta amb el temps. «Remnants of a bygone era» parla de llocs abandonats a Catalunya. Va decidir fotografiar llocs abandonats per aprendre més de la història del país i per visitar llocs desconeguts arreu de Catalunya. Són indrets poc coneguts i no destruïts per la gent a Google Maps i Instagram, per això no els comparteix perquè la gent no hi puguin anar i, per tant, es preservi l’espai. Només natura, ocells i edificis fantasmagòrics i, al mateix temps, majestuosos.

error: Contingut Protegit !!