Divendres 3 de desembre, a les 19.00, la Secció d’Art del CERAP inaugura l’exposició «Ja queda menys (no hem vingut a patir)», d’Arnau Casanoves, amb concert en directe del mateix artista.

La fi del món està molt present en la nostra imaginació: des de les representacions bíbliques de l’apocalipsi, passant per la destrucció del planeta per part de forces superiors, fins a la fi lenta i agònica provocada per l’activitat humana. «Ja queda menys (no hem vingut a patir)» és una exposició i un concert en viu que gira entorn d’aquest imaginari, reflexionant sobre l’angoixa del final i una celebració de tot el que passa fins que aquest no arriba.

Arnau Casanoves (Reus, 1988). Des de molt jove es va mantenir unit al món de l’art i la pràctica artística va anar creixent amb ell, integrant-la al seu dia a dia fins al punt en què la línia que separa vida i obra queda molt difosa. La seva obra resulta una hibridació complexa de tècniques i disciplines amb molts entramats, però sempre abordant l’actualitat amb un to àcid i provocador amb marcades influències pop. El seu discurs es mou entre el nihilisme més fosc i l’idealisme més vibrant, l’apropament al món i al mateix temps la necessitat d’allunyar-se’n, com una lluita entre dues forces i la necessitat de conciliar-les.

error: Contingut Protegit !!