La Secció d’Art del CERAP inaugura divendres 2 d’octubre, a les 19.30, l’exposició «Resiliència» de Liliana Díaz. La mostra és un dels dos projectes guanyadors de la convocatòria que va realitzar la Secció d’Art amb l’objectiu de trobar dos projectes expositius per als mesos de setembre i octubre de 2020. La convocatòria va rebre més d’una cinquantena de propostes de molta qualitat i d’arreu del món.

«Resiliència» sorgeix a partir d’una malaltia que va afectar l’artista l’estiu del 2017 i que la va portar a analitzar la relació entre símptoma-malaltia-guariment-reintegració i resiliència. Liliana Díaz, artista plàstica que resideix en Barcelona i Ciutat de Mèxic, presenta a l’exposició un seguit d’escultures, fotografies i instal·lacions que han sigut creades i intervingudes per la mateixa naturalesa, deixant que les ones del mar actuïn com a sanadores i modifiquin unes escultures que després l’artista torna a intervenir al seu estudi, tot valorant els canvis i “defectes” que la naturalesa els ha provocat. La obra de Díaz té una forta vinculació amb la naturalesa, les seves textures i formes, ja que la considera en si mateixa una obra mestra.

L’exposició s’inaugurarà el divendres 2 d’octubre a les 19.30 i es podrà veure durant tot el mes. El format de l’exposició s’adaptarà a les mesures sanitàries recomanades. La inauguració es durà a terme al terrat del CERAP, a l’aire lliure, i s’obriran diversos passis comentats per l’artista, amb aforament controlat. L’organització es mantindrà atenta a l’actualitat i s’adaptarà a les mesures sanitàries recomanades per poder seguir donant suport a l’art i la cultura.