La Secció de Gastronomia del Centre d’Estudis Riudomenc Arnau de Palomar (CERAP) i l’Ajuntament de Riudoms organitzen les IV Jornades del fricandó de Riudoms, que tindran lloc els dies 16 i 18 de gener. El motiu de l’organització d’aquestes jornades és el de donar rellevància a un plat que, l’any 2019, va ser escollit per votació popular com el més representatiu de Riudoms, segons l’enquesta que va promoure la Secció de Gastronomia del CERAP.
Les jornades començaran dijous 16 de gener, a les 19.00, amb un showcooking dels cuiners Nil Bono i Lucía Fernández del restaurant Cervus de Reus. L’acte es durà a terme a l’aula de cuina de les Escoles Velles de Riudoms. Per poder assistir presencialment a l’acte caldrà reservar plaça al telèfon 977 768 060 o enviant un correu electrònic a cerap@cerap.cat abans del 14 de gener.
Dissabte 18 de gener, a les 12.00, tindrà lloc el Concurs popular de fricandó a la plaça de l’Església de Riudoms. Per participar-hi, cal que les persones interessades s’hi inscriguin abans del 16 de gener, tot enviant un correu electrònic a cerap@cerap.cat o trucant al tel. 977 768 060. Els participants hauran de portar el plat o cassoleta de fricandó cuinat a casa, amb una ració de quatre o cinc talls, juntament amb la recepta escrita. Es concediran tres premis (millor gust, originalitat i presentació).