La Secció d’Escacs i Jocs de Taula del CERAP organitza una jornada de Catan online, que tindrà lloc dissabte 13 de febrer a les 17.00.

El Catan es un joc de taula alemany que va sortir el 1995 i ostenta ser un dels més populars arreu del planeta entre joves i adults. Posteriorment va ser publicat en català l’any 2010 pel grup editorial DEVIR. En aquesta jornada us proposem revisitar el joc en format digital. L’activitat consisteix en jugar al Catan en format online des del vostre ordinador de casa, amb una durada prevista de 2 hores i mitja, i està recomanada per a majors de 10 anys.

Per comunicar-nos entre nosaltres, s’utilitzarà el programa de videoconferència Discord, per tant, us recomanem que tingueu el Discord a disposició abans de començar la jornada. Podeu veure les instruccions detallades sobre com accedir al grup del CERAP del Discord aquí.

Per participar-hi, poseu-vos en contacte via Whatsapp/telèfon amb 616 212 142 (Albert) o 648 691 121 (Sergi) o a través del grup de Discord «CERAP Jocs de Taula i Rol». També hi podeu contactar si voleu participar a les trobades setmanals de la Secció d’Escacs i Jocs de Taula o en qualsevol altra activitat.

error: Contingut Protegit !!