Alfred Lacueva Gili participarà el diumenge 7 de març, a les 12.30, en el cicle «La cuina del món a Riudoms», organitzat per la Secció de Gastronomia del CERAP. Aquesta activitat proposa conèixer plats de la gastronomia mundial que explicaran riudomencs que viuen fora vila. Podreu seguir els actes en directe a l’Instagram de la Secció de Gastronomia. Posteriorment, trobareu les sessions enregistrades al canal Youtube del CERAP.

Alfred Lacueva  viu a Anvers (Flandes) i elaborarà un plat que, malgrat el seu origen francès, és molt popular a Bèlgica: vol-au-vent. Un vol-au-vent és el nom francès d’una massa de pasta de full al forn. El nom significa “vol al vent” i descriu la lleugeresa de la pasta. Es talla una obertura rodona a la part superior de la pasta i la part que es talla, s’utilitza de tapa un cop la pasta estigui farcida. A Flandes el farciment pot ser de pollastre, mandonguilles i salsa de xampinyons.

error: Contingut Protegit !!