La Secció de Gastronomia del CERAP participa, el 24 d’octubre, al «Tastets de Fira», la jornada gastronòmica de promoció del producte de la terra riudomenca que impulsa l’Ajuntament de Riudoms. La jornada estarà formada per diversos actes, que posaran el focus en la formació de dues vessants professionals: l’agricultura i la gastronomia i s’adreçarà, doncs, al sector de productors i elaboradors. Així, durant tot el dia, el públic podrà gaudir de diverses xerrades i demostracions in situ, on el producte de la terra local serà el protagonista. En paral·lel, una desena de restaurants i forns de Riudoms oferiran creacions realitzades amb avellana, oli o horta local per degustar al mateix establiment o bé per endur-se-les i poder fer-ne el tast.

La Secció de Gastronomia hi participarà dissabte 24 d’octubre, a 16.30h, a les Escoles Velles, amb «Cultura, avellanes i fricandó», un showcooking comentat amb degustació. Els participants en la sessió en podreu penjar fotografies al grup de la secció d’Instagram (@gastronomiacerapriudoms) amb l’etiqueta #culturaifricandó. Imatges de la sessió i de diversos tipus de fricandó.

error: Contingut Protegit !!