La Secció d’Escacs i Jocs de Taula del CERAP organitza una activitat de jocs de taula en línia mitjançant la plataforma Tabletopia, dissabte 13 de juny a les 10.00 h.

La plataforma Tabletopia ofereix als jugadors un entorn on poder jugar una gran varietat de jocs de taula des de l’ordinador, utilitzant un enginyós entorn que simula els elements bàsics per poder desenvolupar els jocs tot conservant l’essència que ofereix el joc de taula físic.

L’activitat consisteix en familiaritzar-se amb l’entorn de Tabletopia tot provant diversos jocs recomanats per la mateixa plataforma. L’activitat te una durada prevista de 2 hores i està recomanada per a majors de 12 anys. Per comunicar-nos entre nosaltres, s’utilitzarà el Discord. Podeu veure les instruccions detallades sobre com accedir al grup del CERAP del Discord aquí.

Per participar-hi, poseu-vos en contacte via Whatsapp/telèfon amb 616 212 142 (Albert) o 648 691 121 (Sergi). Igualment, també us podeu posar en contacte si voleu participar a les trobades setmanals de la Secció d’Escacs i Jocs de Taula o en qualsevol altra activitat.

 

 

error: Contingut Protegit !!