Lo Floc, la revista del CERAP, serà present en l’acte dels 40 anys de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal el pròxim dissabte dia 21 de maig a les 10.30 a la Confraria de Pescadors Port de Cambrils. Aquest esdeveniment està organitzat per Premsa Comarcal conjuntament amb Revista Cambrils.

10.30: Acte privat de reunió amb els representants de les revistes del territori. Es tracta d’aprofitar les visites que farem a comarques per establir un contacte amb els editors, explicar-los més en profunditat les activitats i actuacions de l’ACPC i conèixer de primera mà les seves inquietuds i propostes. Es comptarà amb la presència de Francesc Fàbregas, president de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal

12.00: Acte públic de presentació dels 40 anys, que tindrà la participació de Josep Capella, president de l’Associació Cultural Revista Cambrils, Josep Capella; Oliver Klein, alcalde de Cambrils; i Francesc Fàbregas, president de l’ACPC.  Xerrada entre els periodistes Xavier Graset i Joan Maria Claveguera  i actuació musical a càrrec del grup cambrilenc Xerric.

error: Contingut Protegit !!