El CERAP ha participat en el 9è Mercat de Projectes Socials de la URV, una activitat orientada a facilitar la col·laboració entre les entitats socials del territori i la URV, en el context del Programa d’Aprenentatge Servei i que es va desenvolupar de manera virtual de l’11 al 25 de maig.
L’entitat hi va presentar set propostes perquè alumnes de la URV puguin desenvolupar els seus treballs de final de grau, de treballs finals de màster o altres al CERAP, i que tinguin un impacte positiu en l’entitat. Les propostes van fer referència a àmbits tan diversos com història de l’art, gestió econòmica, desenvolupament web o comunicació. S’han rebut ja algunes propostes i properament es tancarà la participació d’alumnes en 2 dels projectes, si bé a partir del setembre és quan acabarà el procés d’admissió i començaran les tasques acadèmiques.
Aquesta és una una tasca que la Junta Directiva del CERAP ha desenvolupat i tramitat durant els últims mesos. Paral·lelament, s’han renovat els convenis de pràctiques amb totes les facultats de la URV perquè puguin venir a l’entitat persones a cursar assignatures de pràctiques externes.
error: Contingut Protegit !!