La Secció d’Escacs ha organitzat una activitat lúdica ambientada en fets històrics reals a Riudoms (s.XIV), que tindrà lloc dissabte 25 de juliol, de 19.00 a 22.00 h, al terrat del CERAP. Edat recomanada: de 12 a 99 anys. Límit: 6 places (inscripcions a Whatsapp 648 691 121 – Sergi).

Descripció: Els participants representaran un personatge, se’ls plantejaran unes situacions i prendran decisions de viva veu utilitzant el seu enginy i les seves habilitats.

Ambientació: En temps de regnat de Jaume II, el jove hereu de la Corona d’Aragó (l’infant Jaume d’Aragó i Anjou) parteix de Gandesa, on acaba de celebrar el seu matrimoni, i es dirigeix cap a Barcelona. En el camí cap a la capital, la cort decideix fer nit en una de les poblacions a la meitat del camí: Riudoms. En aquella nit, als hostalets de la carretera de Montbrió, l’hereu Jaume està a punt de prendre una decisió transcendental. Vol rebutjar el seu matrimoni i ha pensat uns plans que ningú no s’espera. El descobriran? Intentaran aturar-lo? Trobarà ajuda en algun personatge desconegut?

Un pobre captaire, una vella serventa, un conseller reial, una marquesa… Quin paper tindreu vosaltres en aquesta aventura? Acompanyeu el dubtós hereu en aquesta aventura de misteri i canvieu la història.

Requisits: No és necessari cap experiència prèvia ni material. És obligatori l’ús de la mascareta.

error: Contingut Protegit !!