18 desembre 2019 18.30 CERAP

Des de la Secció d’Escacs del CERAP es prepara la participació a la Lliga Catalana, la competició per equips més important de l’any, que donarà el tret de sortida el dia 19 de gener. L’equip conserva un lloc ben merescut a la Segona Divisió provincial, però cal apuntalar l’esforç de les darreres temporades. La participació, la cohesió de l’equip i la preparació són ingredients importants per a uns bons resultats.

Per això, la Secció prepara diverses activitats per escalfar motors:

DIMECRES 18 DE DESEMBRE, A LES 18.30: reunió de socis on es tractaran els següents temes:
1- Llicències, fitxatges i disponibilitat dels jugadors de cara a la Lliga.
2- Rondes de la Lliga i emparellaments (ja publicats).
3- Properes activitats i participació.
DIUMENGES 15 I 22 DE DESEMBRE,  A LES 11.00: sessions d’entrenament i joc lliure obertes a tothom. El CERAP obrirà d’11.00 a 13.00.
DIUMENGE 12 DE GENER i DIMECRES 15 DE GENER (horaris a concretar): sessions d’entrenament enfocades als jugadors de l’equip. Objectius: recordatori d’obertures, tècnica bàsica de finals, anotar jugades, control del temps, normativa (jugades il·legals, peticions de taules…) i altres.
DIUMENGE 19 DE GENER: inici de la Lliga Catalana d’Escacs, que durarà fins a principis-mitjans de març.
Com sabeu, la Secció d’Escacs té les portes obertes a tothom i vol que la Lliga sigui un gran èxit per poder seguir endavant amb la resta d’activitats. Ara més que mai, necessitea que hi siguis!
Secció d’Escacs
error: Contingut Protegit !!