Riudoms serà, dissabte 21 de maig, la seu de la celebració de la VIII Trobada de Diables del Baix Camp. Aquesta congregació de Colles de Diables farà que un total de 18 colles (8 infantils i 10 adultes) d’arreu de la comarca es reuneixin a Riudoms per celebrar la tradicional trobada, després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia.

La Trobada, coorganitzada entre la Colla de Diables de Riudoms i l’Ajuntament de Riudoms, arrencarà a dos quarts de 8 del vespre des del Pavelló Municipal, des d’on primer les colles infantils i després les adultes desfilaran amb una cercavila infernal i un correfoc que arribarà a la plaça de l’Església, on cada agrupació podrà exhibir-se amb una encesa individual. Per finalitzar l’acte, totes les colles participaran d’una gran encesa conjunta. La festa acabarà, a partir de les 11 de la nit, amb un concert al parc de Sant Antoni amb les actuacions de DJ Ceba i DJ Barenys.

La Trobada, tret de sortida del 30è aniversari de la Colla de Diables i el 5è de la Colla de Diablons de Riudoms

La Trobada de Diables del Baix Camp es torna a celebrar aquest 2022 després de dos anys sense poder gaudir de cap edició a causa de les restriccions sanitàries per la covid-19. Una vegada les mesures sanitàries ja han estat eliminades, poder recuperar aquesta Trobada entre companys de foc de la comarca és motiu de celebració, més encara en el marc del 30è aniversari de la Colla de Diables i el 5è de la Colla de Diablons de Riudoms. De fet, aquest és el primer acte que enceta tot un seguit d’esdeveniments per a celebrar l’efemèride.

Les colles participants en aquesta edició són les següents: Colla de Diables Banyuts de Castellvell, Colla Infantil i Colla de Diables Cagarrieres de Cambrils, Colla infantil i Colla de Diables de la Selva del Camp, Colla infantil i Colla de Diables de les Borges del Camp, Colla infantil i Colla de Diables d’Alforja, Colla infantil i Colla de Diables Alrinachs de Riudecanyes, Ball de Diables Infantils de Reus, Colla infantil i Colla de Diables de Vandellòs, Colla de Diables Consellers de l’Avern de Montbrió, Colla de Diables de Pratdip i Colla de Diablons i Colla de Diables de Riudoms.

error: Contingut Protegit !!