La XIX Caminada Riudoms_La Mola_Riudoms, que se celebrarà el diumenge 24 d’abril del 2022, és una marxa a peu, no competitiva, on preval el repte personal, de superació i de solidaritat del participant.

Enguany recuperem la distància tradicional, amb un recorregut total de 56,77km i un desnivell positiu de 1.711m, passant per paratges naturals com és el pantà de Riudecanyes, el castell d’Escornalbou, el parc eòlic de Trucafort, la Mola de Colldejou i l’ermita de Mare de Déu de la Roca. El desnivell acumulat és de 3.422m i és puntuable per a la Copa Catalana de Caminades de Resistència 2022 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), en la qual s’estableix una classificació individual i una altra per entitats, basada únicament en la participació.

És molt important llegir el reglament de l’activitat abans de realitzar la inscripció.

L’edat mínima per participar és de 14 anys complerts el dia de la cursa. Tots els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització paterna o de tutor/a legal en el moment de la recollida del dorsal.

La data límit per formalitzar la inscripció serà dissabte 16 d’abril, sempre que no s’hagi assolit prèviament la xifra màxima de 750 participants, moment en el qual també es tancaran les inscripcions. Les inscripcions s’han de formalitzar AQUÍ.

La taula de preus és la següent:

Fins el 5 d’abril FEDERATS NO federats*
SOCIS del CERAP 25€ 30€
NO socis 30€ 35€

A partir del dia 6 d’abril i fins el dissabte 16 (ambdós inclosos) els preus tindran un increment de 3€.

*Inclou l’assegurança temporal de la FEEC, vàlida només per al decurs de la prova.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: caminada@cerap.cat

error: Contingut Protegit !!