1 febrer 2020 10.00

La Secció d’Escacs del CERAP organitza una sessió d’introducció al rol cooperatiu, que tindrà lloc a l’entitat dissabte 1 de febrer, de les 10 del matí a la 1 del migdia. L’activitat està adreçada a majors de 14 anys.

L’activitat està enfocada a qualsevol persona que tingui interès en els jocs de taula i que vulgui iniciar-se en un joc de rol, centrat en el control d’un personatge i els seus objectes, habilitats, etc. en un escenari cooperatiu on es forma part d’una història.

El joc proposat és Viajes por la Tierra Media, un joc ambientat en la ficció de Tolkien. L’objectiu serà iniciar una campanya que pugui transcórrer al llarg de més dies o quedar-se en una sessió (aproximadament 3 hores). També es disposarà d’altres jocs per adaptar-se a les preferències dels participants, si s’escau.

Per participar-hi, poseu-vos en contacte via Whatsapp/telèfon amb 648 691 121 (Sergi) o bé 616 212 142 (Albert). Igualment, també us podeu posar en contacte amb nosaltres si voleu participar en les trobades setmanals que fem a la Secció d’Escacs o en qualsevol altra activitat.

error: Contingut Protegit !!