El dimarts 15 de desembre es va celebrar la gala de la 31a edició dels Premis Ateneus, que convoca la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC), que reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals per promoure la cultura i l’associacionisme cultural. Enguany es va celebrar al Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí.

Des del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP), ens plau comunicar que hem estat guardonats amb el tercer premi dins la categoria de Foment de la Participació, pel nostre projecte: «CERAP, 40 anys amb la cultura i la llibertat». Es tracta d’una fita molt difícil d’aconseguir, donat que en aquesta edició s’ha batut el rècord de participació amb més de 100 candidatures presentades, cosa que li dona un valor afegit al fet de rebre aquest guardó. Un representant de la nostra entitat va recollir el guardó.

A causa de la situació de crisi sanitària, aquesta edició dels Premis Ateneus no va admetre públic, però la FAC va habilitar el seu canal de Youtube oficial, perquè tothom pogués seguir-ho en streaming.

error: Contingut Protegit !!